Activitats

Jocs nous….amb materials vells!!!

I com no, els més petits també tenen cabuda dins l’ Esplugues meets Jamaica.  Una proposta de joc amb materials reciclats, una proposta engrescadora perquè els nens i nenes que s’ apropin al festival puguin descobrir jocs fets amb materials que habitualment no utilitzem per jugar….esperareu a que us ho expliquin?

TORNEIG FUTBOL

Al llarg del matí i fins les dues de la tarda la pista de l’Institut La Mallola acollirà el torneig de futbol de l’Esplugues meets Jamaica. On s’enfrontaran fins a un total de vuit equips de cinc jugadors. La competició esportiva que es disputarà segons el reglament de la Federació Catalana de Futbol. L’equip guanyador del Torneig tindrà l’honor de rebre un trofeu commemoratiu d’aquest festival.

SKATE PARK

Al parc de les tres Esplugues, tenim un petit Skate park, reggae i Skate en harmonia!

BATUCADA

A la pista central del Parc de les tres Esplugues i de la mà de les entitats d’Esplugues. Hi haurà una batucada on ens transportaran els sons mes caribenys  amenitzat amb un bon espectacle de ball.

Dominó i carajillada

Qui no ha jugat algun cop al dominó? Ja sigui amb l’ avi quan érem més petits, amb els amics, o en una reunió familiar…doncs ens tornem a trobar amb una connexió Esplugues-Jamaica, ja que a la capital jamaicana les competicions d’aquest joc estan reconegudes com un esport, i fins hi tot es va crear el programa “Dominó per la vida” amb la finalitat d’evitar que els joves dels barris més marginals caiguin en el vandalisme o la violència.
Què…? us animeu a participar en el torneig de dominó del festival?
Un joc enganyosament senzill….acompanyat d’un bon cigaló!

 “MERCADILLO”

Al voltant de l’escenari principal, trobarem diferents stands en els quals es promocionaran des de productes artesanals, roba feta a mà, compra-venda de vinils entre d’altres.