El Festival

Què és EMJ?

Esplugues Meets Jamaica es caracteritza per ser un punt de trobada per a les persones que volen conèixer de més a prop la cultura i tradicions de Jamaica, producte d’una explosió de cultures formades pels indis tains, colonitzadors espanyols, evangelitzadors anglesos, africans i les comunitats hindús i xina.
La complicada situació política després de la seva independència l’any 1962 i les complicades condicions dels guetos urbans van propiciar el sorgiment d’una cultura basada en la música on expressaven els seus sentiments mitjançant el reggae i l’ska i d’on sorgeixen la majoria d’estils musicals en el dia d’avui.

Sound System Culture?

Conèixer i compartir la cultura jamaicana a gent de totes les edats i gustos és el nostre principal objectiu, mitjançant el Sound System de carrer, creant un espai lliure de conflictes en un ambient lúdic, festiu i gratuït.

Sound System

Sound System EMJ 2013 by Leones Humildes

L’espai

Esplugues meets Jamaica 2013

Esplugues meets Jamaica 2013

Esplugues Meets Jamaica és un festival de música jamaicana i d’activitats culturals i esportives que es celebra a Esplugues, a poca distancia de Barcelona. Aquesta situació geogràfica ens proporciona una privilegiada xarxa de mitjans de transport per tal d’oferir els millors accessos per al nostre públic.
La proposta es divideix entre les activitats de dia (torneig de futbol, i d’skate, batucades, escacs, dominó i documentals) i els concerts de nit amb l’aportació dels millors Sound System.

Qui sóm?

Esplugues Meets Jamaica és un col·lectiu de persones que volen unir música i activitats culturals amb la ciutat d’Esplugues, congregats en un espai lliure, sense lligams ni restriccions. Sense límits ni prohibicions pretenem arribar a tots els públics per compartir el que més estimem: la cultura.

Altaveus Esplugues meets Jamaica 2013

Esplugues meets Jamaica 2013