Informació general

Dates Importants

Festival Esplugues meets Jamaica 2014: 4 de juliol 2015

Com arribar?

El festival es desenvolupa al voltant del Parc de les tres esplugues, al municipi d’esplugues de llobregat. L’entrada principal esta a la Carrertera Laurea Mirò (N-340) 316, 08950 Esplugues de llobregat.

En cotxe

Si veniu de Barcelona capital, podeu accedir des de la diagonal o Ronda de dalt (sortida Esplugues) en direcció baix llobregat. Un cop arribats a Esplugues de llobregat, seguint les indicacions “Centre”, trobareu l’Ajuntament, situada a la mateixa Carretera Laurea Mirò. 500m més endavant, just passat el pont de l’autopista, està l’entrada al parc.

Si veniu de fora de Barcelona, la forma més facil d’accedir, és a traves de l’autopista A2 o AP-7, Sortida Esplugues de llobregat, la última abans d’arribar a BCN. Seguiu les indicacions “Centre”, trobareu l’Ajuntament, situada a la mateixa Carretera Laurea Mirò. 500m més endavant, just passat el pont de l’autopista, està l’entrada al parc.

Per aparcar: El centre d’esplugues és Zona de pagament obligatori, peró el carrer que hi ha just a sobre del parc és de lliure aparcament.

En transport públic

Trambaix: Totes les linies de tamvia paren a esplugues, la para més propera és Pont d’Esplugues.

Autobus: Hi ha una para just davant del parc, Linies 157, 63, N-12, pero a esplugues hi paren altres linies no molt lluny del parc (78, 168, N-14)

Tren: No hi ha estació de tren a Esplugues, la més propera és Cornellà, al costat del tramvia, que en 10min et deixa a Esplugues.

On dormir?

Hostal Lami: Avda Laurea Miró 278 (200m del parc) +info

Hotel Esplugues: Ignasi Iglesias, 81- 83 (800m del parc) +info